DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Piraattien piiriyhdistyksiä nyt koko Suomessa Satakuntaa myöten

images

Piraattien piiriyhdistyksiä nyt koko Suomessa Satakuntaa myöten

Kaikissa Suomen vaalipiireissä löytyy nyt piraattiväriä Ahvenanmaan itsehallintoaluetta lukuun ottamatta. Viime viikonloppuna perustettu Satakunnan Piraatit on kahdestoista piraattien piirijärjestö ja tämän myötä piraatit ovat valloittaneet jo koko Manner-Suomen. Tuoretta Satakunnan Piraattien piiriyhdistystä johtaa Toni Salomäki.

Satakunnan piiriyhdistyksen perustamisen myötä Piraattipuolue tavoittaa paikallistasolla yli 5,4 miljoonaa suomalaista. Puolue ja sen piiriyhdistykset järjestävät aktiivisesti toimintaa eri puolella Suomea ja kevään kuntavaalien odotetaan nostavan ensimmäiset piraatit kuntien päätöksentekijöiksi. Piraattipuolueen puheenjohtaja Purojärven mukaan toiminnan laajuuden kasvu noudattaa puolueen kannatustason kehitystä.

“Puolueen vakiintunut toiminta on kasvanut rinta rinnan puolueen kannatuksen kanssa. Nyt Satakunnan piiriyhdistyksen myötä Piraattipuolue pääsee laajemmin tuomaan esille vaihtoehtoa viime vuosituhannen puolelle jääneille eduskuntapuolueille. Piraattipuolue on tuonut poliittiseen ympäristöön raikkaita näkemyksiä ja muuhun puoluekenttään verrattuna toimii poikkeuksellisen vahvasti omien periaatteidensa mukaisesti”, toteaa Jonna Purojärvi tyynen luottavaisesti.

Piraattipuolue perustettiin vuonna 2008 ja se keskittyy yksilönvapauksien ja kansalaisoikeuksien lisäämiseen sekä tietoyhteiskunnan kehittämiseen. Piraattipuolue ohjaa yhteiskuntaa avoimempaan ja demokraattisempaan suuntaan. Piraattijäseniä on tällä hetkellä yli 4000 ja se on eduskunnan ulkopuolisista puolueista ylivoimaisesti suurin niin jäsenmäärältään kuin kannatusmittausten valossa.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRSIDENTINVAALIT 2018

PRSIDENTINVAALIT 2018