DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

RKP:n Veronica Rehn-Kivi sosiaali- ja terveysvaliokuntaan

Rehn-Kivi Veronica r

Rehn-Kivi Veronica r

Carl Haglundin tilalle ruotsalaiseen eduskuntaryhmään noussut kansanedustaja Veronica Rehn-Kivi saa paikan kahdesta eduskunnan valiokunnasta. Eduskuntaryhmä esittää häntä sekä sosiaali- ja terveysvaliokuntaan että työ- ja tasa-arvovaliokuntaan.

Ruotsalainen eduskuntaryhmä päätti Porvoossa keskiviikkona alkaneessa kesäkokouksessaan myös joidenkin muiden valiokuntapaikkojen uudelleenjärjestelyistä.

Haglundin puheenjohtajuus tulevaisuusvaliokunnassa siirtyy Thomas Blomqvistille, joka puolestaan jättää paikkansa ulkomaalaislakejakin käsittelevässä hallintovaliokunnassa Anders Adlercreutzille, joka taasen jättää työ- ja tasa-arvovaliokunnan paikkansa Veronica Rehn-Kivelle.

Puolueen puheenjohtajuutensa seurauksena Anna-Maja Henriksson ei enää ehdi istua kahdessa painavassa valiokunnassa. Hän jatkaa perustuslakivaliokunnassa, mutta jättää sosiaali- ja terveysvaliokunnan.

Haglundin paikka Pohjoismaiden neuvoston Suomen delegaatiossa siirtyy Henrikssonille, jonka varajäseneksi pohjoismaisissa yhteyksissä tulee Eva Biaudet.

Henkilövalinnat vahvistetaan eduskunnan ensimmäisessä istunnossa syyskuussa.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRSIDENTINVAALIT 2018

PRSIDENTINVAALIT 2018