DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Europarlamentaarikko Nils Torvalds (RKP ja ALDE): EU ei saa unohtaa ympäristöä

Torvalds_Nicke

Europarlamentaarikko Nils Torvalds (RKP ja ALDE) esittää 1,2 miljardin euron lisäystä EU:n budjettiin, jotta Eurooppa 2020 -strategian tavoitteisiin päästään. EU lupasi jo 2015, että vähintään 20 % EU:n budjetista käytetään ilmastotavoitteiden saavuttamiseen. Tavoitteen hyväksyivät tuolloin kaikki EU:n instituutiot.

– Ympäristöystävällinen ajattelu ei poissulje taloudellista kasvua. Päinvastoin meidän on panostettava ympäristöön aikaisessa vaiheessa, jotta emme joudu tulevaisuudessa maksamaan entistä korkeampaa hintaa. Tavoitteemme on panostaa 20 % budjetista ympäristöön, ja meidän on pidettävä kiinni siitä tavoitteesta, sanoo Torvalds.

EU:n talousarvion muutosehdotuksilla oli takaraja eilen. Nils Torvalds jätti yhteensä 83 muutosehdotusta, mukaan lukien tukea suomalaisille maidontuottajille, tukea tutkimusprojekti REIsearchille ja hyvityksiä korvaamaan Horisontti 2020 -tutkimusprojektin ja infrastruktuuriohjelma Connecting Europe Facilitiesin leikkauksia.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRSIDENTINVAALIT 2018

PRSIDENTINVAALIT 2018