DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

:NIMITYKSET: Eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtajaksi Juho Eerola

Eerola, Juho ps

Eerola, Juho ps

Hallintovaliokunnan puheenjohtajaksi Juho Eerola

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä on valinnut hallintovaliokunnan puheenjohtajaksi toisen kauden kansanedustaja Juho Eerolan Kotkasta. Valiokunnan puheenjohtajan paikka avautui, kun entinen puheenjohtaja Pirkko Mattila valittiin uudeksi sosiaali- ja terveysministeriksiHanna Mäntylän tilalle.

Perussuomalaisten ryhmä tekee myös muita muutoksia. Valtiovarainvaliokunnan uudeksi varapuheenjohtajaksi ryhmä valitsi Ville Vähämäen Oulusta. Entinen sosiaali- ja terveysministeri Mäntylä siirtyy valtiovarainvaliokunnan varsinaiseksi jäseneksi.

Syksyllä Ylen hallintoneuvostossa aloittaa kansanedustaja Lea Mäkipää Kihniöstä.

Poliisiasiainneuvottelukunnan uudeksi puheenjohtajaksi perussuomalaisten eduskuntaryhmä on valinnut kansanedustaja Jari Ronkaisen Hollolasta. Hän tulee ministeri Mattilan tilalle. Kansanedustaja Kari Kulmala Rääkkylästä tulee Ronkaisen tilalle neuvottelukunnan jäseneksi.

 

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRSIDENTINVAALIT 2018

PRSIDENTINVAALIT 2018