DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari: Aleppon barbaria saatava loppumaan

Liisa Jaakonsaari

Europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari: Aleppon barbaria saatava loppumaan

Syyrian tilanne heikkenee jatkuvasti ja erityisesti siviilien kärsimykset Aleppossa ovat nousseet dramaattisiin mittakaavoihin. Alepposta on tulossa uusi Sarajevo ja barbariasta tämän sukupolven häpeä. On jälleen todettava kuinka heikko EU ja koko kansainvälinen yhteisö on kohtaamaan kriisejä.

Syyrian hallitusta tukevalla Venäjällä on YK:n turvaneuvostossa veto-oikeus ja ilmatorjuntakalustoa Syyriassa. Venäjä ja Syyria ovat lisäksi Kansainvälisen rikostuomioistuimen ulkopuolella. Jos uudet neuvottelut USA:n ja Venäjän välillä eivät pian ala, on odotettavissa lisää väkivaltaa, tuhoa ja humanitaarista kärsimystä.

Euroopan parlamentti on tänään Strasbourgin täysistunnossaan esittänyt huolensa Syyrian tilanteesta. Parlamentin S&D-ryhmä on painottanut kansainvälisen Syyrian tukiryhmän (ISSG) erityisvastuuta väkivaltaisuuksien edessä. Vaadimme välittömästi tulitaukoa Syyriaan, humanitäärisen avun viivyttämisen lopettamista sekä uusia poliittisia neuvotteluita sodan lopettamiseksi YK:n turvallisuusneuvoston kannanoton (UNSC 2254) mukaisesti.

Sisällissodan pommit putoavat siviilien niskaan. Siviilit maksavat hinnan hengellään Aleppon barbarian sydämessä.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRSIDENTINVAALIT 2018

PRSIDENTINVAALIT 2018