DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Keskustan Mikko Kärnä: Onko Oikeutta eläimille -yhdistys rikollisjärjestö?

1013858_10153808047754528_3691066192216526333_n 
Keskustan lappilainen kansanedustaja Mikko Kärnä haluaa viranomaisten selvittävän Oikeutta Eläimille –järjestön jäsenen lausuntoja. Kärnän mielestä vaatimus metsästyksen häirinnän hyväksymisestä on pöyristyttävä ja haiskahtaa rikolliselta.
 
– Olen erittäin tyytyväinen, että valmistelemme Suomessa parhaillaan uusnatsistisen Suomen vastarintaliikkeen lakkauttamista. Samassa yhteydessä olisi paikallaan tarkastella myös esimerkiksi Oikeutta Eläimille –järjestön jäsenen lausumia sekä pohtia, onko yhdistys toimintamalliensa nojalla mahdollisesti rikollisjärjestö?
 
Kärnä viittaa haastatteluun, jossa järjestön jäsen esitti, että esimerkiksi metsästyksen häirinnän tulisi olisi hyväksyttävää.
 
– Järjestö ei suoraan myönnä osallisuuttaan, mutta viime viikolla aktivistit häiritsivät luvallista susijahtia Rengossa. Tällainen toiminta on rikollista. Vakavampaakin on tapahtunut. Esimerkiksi viime kesänä Vantaalla tuhopoltettiin useita busseja turkistarhauksen vastustamisen nimissä. Useita ihmishenkiä oli vaarassa. Viranomaisten olisi syytä selvittää, voidaanko tällä tavoin toimivat järjestöt lakkauttaa kokonaan, Kärnä pohtii.
 
Kansanedustaja Mikko Kärnä on intohimoinen metsästäjä, kalastaja sekä erämies. Hän toimii eduskunnan maa- ja metsätalousvaliokunnassa varajäsenenä ja on eduskunnan eräkerhon jäsen.
 

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRSIDENTINVAALIT 2018

PRSIDENTINVAALIT 2018