DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Puhemies Lohela Islantiin Suomen 100-vuotisjuhlatapahtumaan

maria_lohela

Eduskunnan puhemies Maria Lohela

Eduskunnan puhemies Maria Lohela tekee virallisen vierailun Islantiin 18.–20.1.2017. Matkallaan Lohela tapaa Islannin poliittista johtoa sekä osallistuu Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlan kunniaksi järjestettävään konserttiin. Matkalle osallistuvat kansanedustaja Anne Louhelainen (ps.). ja puhemiehen puoliso Samppa Mattila.

Lohela tapaa Reykjavikissa Islannin parlamentin puhemiehen Steingrímur J. Sigfússonin, presidentti Guðni Th. Jóhannessonin, pääministeri Bjarni Benediktssonin ja ulkoministeri Guđlaugur Þor Þórđarsonin. Tapaamisissa esillä tulevat olemaan maiden kahdenväliset ja erityisesti parlamenttien väliset suhteet, arktiset asiat, pohjoismainen yhteistyö sekä muut ajankohtaiset kansainväliset aiheet.

Torstaina 19. tammikuuta Lohela osallistuu Reykjavikissa Islannin sinfoniaorkesterin konserttiin, jossa esitetään Jean Sibeliuksen ja Kaija Saariahon musiikkia. Konsertti on Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlien päätapahtuma Islannissa.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRSIDENTINVAALIT 2018

PRSIDENTINVAALIT 2018