DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Itsenäisyyspuolue merkittiin puoluerekisteriin

cropped-cropped-ipuLogoTarra_valkoinenTausta2

Itsenäisyyspuolue (IPU) on merkitty puoluerekisteriin 30.1.2017.

IPU tarjoaa vaikutuskanavan niille, jotka haluavat pelastaa ja päivittää pohjoismaisen hyvinvointimallin. Puolue katsoo, että kaikkia koskevan hyvinvoinnin ja aidon kansanvallan perustaksi tarvitaan oma raha ja valtiollinen itsenäisyys, siis ero eurosta ja Euroopan unionista.

Turvallisuuspolitiikan perustaksi IPU haluaa puolueettomuuspolitiikan. Se tarkoittaa pysymistä suurvaltojen ristiriitojen ulkopuolella ja irtautumista EU:n ja Naton kautta tapahtuvasta sotilasliittokehityksestä.

IPU osallistuu kuntavaaleihin ja etsii niihin ehdokkaita. Puolueen päätavoite on kuitenkin tulevissa eduskuntavaaleissa.

Suomen nykytila osoittaa, että eduskuntaan tarvitaan todellista vaihtoehtoa. Tuoreen kyselyn mukaan 40 prosenttia suomalaisista haluaa Suomen irtautuvan EU:sta. Omaa rahaa haluaa ilmeisesti vielä useampi. Nykyisessä eduskunnassa ei mikään puolue aja näitä tavoitteita.

Korruptoituneet valtapuolueet eivät edusta niinkään kansalaisia kuin taloudellista eliittiä. Eduskunnasta on pyritty tekemään suljettu seura. Tämän asiaintilan muuttaminen on äänestäjien käsissä.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRSIDENTINVAALIT 2018

PRSIDENTINVAALIT 2018