DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Eva Biaudet on RKP:n pormestariehdokas

11178357_10207240063182449_1614992341356987223_n

RKP:n Helsingin piiri on yksimielisesti nimennyt kansanedustaja Eva Biaudet’n pormestariuehdokkaakseen tulevissa kuntavaaleissa. Biaudet sanoo olevansa vastavoima ahdasmieliselle ja epäinhimilliselle ilmapiirille.

– Helsinki asettaa koko maan kehityksen suunnan. On tärkeää, että meillä on avoin ja moderni Helsinki, joka on dynaaminen, monikulttuurinen ja puolustaa kaksikielisyyttämme. On aivan keskeistä nuorille ja vanhoille, että meillä on molemmilla kotimaisilla kielillä toimivia päiväkotipaikkoja ja vanhustenhoitoa, hyvistä kouluista puhumattakaan, Biaudet sanoo.

– Helsingin tulee olla vastavoima sille konservatiiviselle ja epäinhimilliselle politiikalle, johon koko hallitus nyt näyttää lähteneen. Tuskin koskaan aiemmin on tuntunut näin elintärkeältä käydä äänestämässä paremman Helsingin ja paremman Suomen puolesta. Myös tulevaisuudessa kunnalla tulee olemaan tärkeä rooli siinä, miten me kaikki elämme arkeamme. Kaupunki, jossa kaikki tuntevat itsensä tervetulleiksi on vahva kulttuurisesti ja taloudellisesti ja houkuttelee menestyviä yrityksiä.

– RKP:llä on tärkeä rooli Helsingin politiikassa, ja näissä kuntavaaleissa päätetään paljon siitä poliittisesta vaikutusvallasta, jota puolueilla tulee olemaan seuraavan kauden aikana. Olen erittäin iloinen, että meillä Evan kautta on mahdollisuus entisestään vahvistaa asemiamme helsinkiläispolitiikassa, sanoo piirin puheenjohtaja Cecilia Ehrnrooth.

Kuntavaalit käydään 9.4.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRSIDENTINVAALIT 2018

PRSIDENTINVAALIT 2018