DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

:NIMITYS: Kansanedustaja Aila Paloniemi (kesk.) valtiovarainvaliokunnan jäseneksi

Paloniemi, Aila kesk

Kansanedustaja Aila Paloniemi (kesk.) on valittu valtiovarainvaliokunnan jäseneksi ministeriksi siirtyneen Mika Lintilän tilalle. Valtiovarainvaliokunnan tehtävänä on muun muassa käsitellä valtiontalouden kehykset, valtion talousarvioesitys ja lisätalousarvioesitykset sekä verolait ja valtion lainanottoa koskevat asiat. Käytännön työskentelyssään valtiovarainvaliokunta on jakaantunut kahdeksaan jaostoon, Paloniemi tekee työtä valtiovarainvaliokunnan sivistys-ja tiedejaostossa.

-Sivistyksen ja koulutuksen merkitys korostuu yhä enemmän Suomessa ja maailmalla. Meillä on paljon annettavaa muille maille juuri näillä sektoreilla. Sivistyksen ja koulutuksen korkea taso ei kuitenkaan säily itsestään. Meidän on tehtävä kaikkemme ja parhaamme, jotta oppilaitostemme sekä tieteen ja tutkimuksen on mahdollista säilyttää korkea laatu ja samalla pitää kaikki kansalaiset elinikäisen oppimisen piirissä, kansanedustaja Paloniemi muistuttaa.

Valtiovarainvaliokunnan jäsenyyden lisäksi Paloniemi on eduskunnan Tulevaisuusvaliokunnan ja Ulkoasiainvaliokunnan varsinainen jäsen. Valtiovarainvaliokunnan jäsenenä hän työskenteli myös kaudella 2007-2011.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRSIDENTINVAALIT 2018

PRSIDENTINVAALIT 2018