DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Etyjin parlamentaarikot huolissaan ihmisoikeuksista kriisitilanteissa

6585

Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö Etyjin parlamentaarisen yleiskokouksen talvi-istunto pidetään Itävallan Wienissä 23.–24.2.2017. Kokouksen pääkeskustelu käydään aiheesta “Ihmisoikeuksien turvaaminen kriisitilanteissa”. Kokouksessa kuullaan myös Itävallan ulkoministerin Sebastian Kurzin esitys Itävallan puheenjohtajuusvuoden toimintasuunnitelmasta, minkä lisäksi Kurzt vastaa kansanedustajien kysymyksiin.

Kokoukseen osallistuvat kansanedustajat Aila Paloniemi (valtuuskunnan pj., kesk.), Kimmo Kivelä (varapj., ps.), Etyjin yleiskokouksen kunniapuheenjohtaja Ilkka Kanerva (kok.), Krista Kiuru (sd.) ja Mika Raatikainen (ps.).

Kokouksen verkkolähetys on nähtävillä Etyjin parlamentaarisen yleiskokouksen sivujen  www.oscepa.org  kautta.

Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestö on maailman laajapohjaisin turvallisuutta käsittelevä alueellinen järjestö. Euroopan ja Keski-Aasian maiden lisäksi jäseninä ovat Yhdysvallat ja Kanada. Parlamentaarisen yleiskokouksen näkyvin tehtävä on kansainvälinen vaalitarkkailu, minkä lisäksi yleiskokous antaa suosituksia ja ehdotuksia ministerineuvostolle sekä ottaa julkilausumillaan kantaa ajankohtaisiin politiikan tapahtumiin.

Lisätietoja Suomen valtuuskunnasta eduskunta.fi –palvelussa:
https://www.eduskunta.fi/FI/kansainvalinentoiminta/Etyj_valtuuskunta/Sivut/default.aspx

Kokouksen ohjelma OSCE PA:n sivuilla:
http://www.oscepa.org/meetings/winter-meetings/2017

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRSIDENTINVAALIT 2018

PRSIDENTINVAALIT 2018