DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Ruotsin ulkoministeri Margot Wallström Suomeen

Margot Wallström Utrikesminister Statsråd Utrikesdepartementet

Ruotsin ulkoministeri Margot Wallström: Kuva: Kristian Pohl/Government Offices of Sweden

Ulkoministeri Timo Soini ja Ruotsin ulkoministeri Margot Wallström tapaavat Helsingissä torstaina 16. maaliskuuta. Ministerit keskustelevat mm. Suomen ja Ruotsin ulko- ja turvallisuuspoliittisen yhteistyön syventämisestä, EU:n tulevaisuudesta ja EU:n turvallisuuspoliittisen yhteistyön kehittämisestä sekä ajankohtaisista kansainvälisistä ja alueellisista kysymyksistä.

Ulkoministerit Soini ja Wallström tapaavat kahdenvälisesti kaksi kertaa vuodessa käydäkseen läpi strategisempia tavoitteita yhteistyön tiivistämiseksi. Edeltävä tapaaminen järjestettiin Tukholmassa elokuussa 2016.