DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Norjan puhemies Suomeen 28.–30.3.

220px-Olemic-Thommessen

Norjan parlamentin Stortingetin puhemies Olemic Thommessen

Norjan parlamentin Stortingetin puhemies Olemic Thommessen vierailee Suomessa 28.–30.3.2017 eduskunnan puhemiehen Maria Lohelan kutsusta.

Puhemiehet keskustelevat tapaamisessaan kahdenvälisistä suhteista ja erityisesti parlamenttien välisestä yhteistyöstä, pohjoismaisesta ja arktisesta yhteistyöstä ja muista ajankohtaisista kansainvälisistä kysymyksistä.

Vierailun aikana puhemies Thommessen tapaa myös pääministeri Juha Sipilän (kesk.), ulkoministeri Timo Soinin (ps.), liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin (kesk.), eduskunnan Norja-ystävyysryhmän puheenjohtajan Stefan Wallinin (r.) sekä sivistysvaliokunnan ja eduskuntaryhmien edustajia. Thommessen vierailee myös muun muassa Ahvenanmaan maakuntahallinnon Helsingin toimipisteessä Ålandskontoretissa, Pohjoismaisessa kulttuuripisteessä ja Yleisradiossa sekä seuraa talouden nobelisti Bengt Holmströmin esitelmää eduskunnassa.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRSIDENTINVAALIT 2018

PRSIDENTINVAALIT 2018