DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Keskustan Kärnä toivoo kansainvälistä tutkintaa Pietarin metroiskusta

Kärnä Mikko

Keskustan lappilainen kansanedustaja Mikko Kärnä on järkyttynyt Pietarin metroiskuista ja vaatii kunnollista kansainvälistä tutkintaa tekijöiden saattamiseksi edesvastuuseen.

–  Eurooppa ja Venäjä ovat tässä kysymyksessä yhtä. Meillä tulee olla nollatoleranssi kansainväliseen terrorismiin ja terrorismiin on vastattava kaikella tarpeellisella voimalla. Toivon kaikkien länsimaiden esittävän Pietarin uhreille syvimmän osanottomme ja tarjoavan Venäjälle kaikkea tarpeellista apua, jota nyt tarvitaan terroristien kiinniottamiseen.

Kärnä pohtii, voivatko iskut olla jollain tavoilla kytköksissä levottomuuksiin, joita Venäjällä on esiintynyt viimeisinä viikkoina.

– Olisi tärkeää suorittaa iskusta Venäjän johdolla kansainvälinen ja riippumaton tutkinta. Venäjän kansa on ollut kaduilla osoittamassa mieltään ja monia on pidätetty. Maan hallinnon näkökulmasta tällainen isku, niin vakava kuin se onkin, rauhoittaa sisäpoliittista tilannetta. Venäjän oppositio yrittänee kytkeä iskun, jos ei Putinin hallinnon toteuttamaksi, niin sen hyväksymäksi. Tällaiset harhakuvitelmat on lakaistava nopeasti pois pöydältä.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRSIDENTINVAALIT 2018

PRSIDENTINVAALIT 2018