DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Kirgisian ulkoministeri Abdyldaev vierailee Suomessa

201410021552498

Kirgisian ulkoministeri Abdyldaev vierailee Suomessa

Kirgisian ulkoministeri Erlan Abdyldaev vierailee Suomessa 11. huhtikuuta ja tapaa ulkoministeri Timo Soinin. Keskustelujen aiheina ovat Suomen ja Kirgisian väliset suhteet, EU:n ja Kirgisian väliset suhteet, Keski-Aasian tilanne sekä muut ajankohtaiset kansainväliset asiat.

Ulkoministeri Abdyldaev tapaa myös ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkäsen. Ministereiden tapaamisessa on aiheena Suomen ja Kirgisian kauppasuhteiden kehittäminen sekä kehitysyhteistyö Kirgisian kanssa.

Lisäksi Abdyldaev tapaa Suomessa kehitysyhteistyön hanketoteuttajia, joita ovat mm. Ilmatieteen laitos, Geologian tutkimuskeskus ja Suomen ympäristökeskus. Suomi tukee Kirgisian kehitystä noin kolmella miljoonalla eurolla vuosittain. Pääsektoreita ovat oikeusvaltiokehitys, vesihuolto ja kalanjalostus sekä geologia.  Suomen kauppa Kirgisian kanssa on vaatimatonta, mutta kaupan kehittämiseen on mahdollisuuksia muun muassa kaivossektorilla ja matkailussa. Molempiin maihin on nimitetty kunniakonsulit.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRSIDENTINVAALIT 2018

PRSIDENTINVAALIT 2018