DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Paula Risikosta kautta aikain pitkäaikaisin kokoomusministeri

30258663215_3eb35e71b7_z

Kuvaaja: Kokoomus / Kristian Tervo

Sisäministeri Paula Risikolle tuli tänään täyteen 3259 päivää ministerinä. Näin ollen Risikko ohittaa aikaisemmat kokoomuksen ministerit ministeripäivien määrässä. Risikko on myös toiseksi eniten ministeripäiviä omaava naisministeri kautta aikojen.

Risikko on nykyisen hallituksen kokenein ministeri.

Risikko on toiminut peruspalveluministerinä, ministerinä ympäristöministeriössä, sosiaali- ja terveysministerinä, liikenne- ja kuntaministerinä ja nyt hän toimii sisäministerinä. Risikko on toiminut myös eduskunnan varapuhemiehenä.

Lisätietoa ministeripäivistä löytyy täältä: http://valtioneuvosto.fi/tietoa/historiaa/hallitukset-ja-ministerit/raportti/-/r/v5s/ministeripaivatRaportilla