DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

RKP:n Mikaela Nylander: Absurdia kuvitella maakuntavaaleja tammikuussa

Nylander, Mikaela r

Eduskunnan perustuslakivaliokunta on vaatinut mittavia muutoksia valinnanvapauteen ja yhtiöittämisvelvoitteeseen hallituksen esittämässä sote-uudistuksessa.

– Tämä tarkoittaa, että hallitus on saanut aikamoisen laiskanläksyn perustuslakivaliokunnalta. Hallituksella on nyt suuri vastuu luoda sote-uudistus, joka täyttää perustuslain vaatimukset. Tämä ei ole läpihuutojuttu, sanoo kansanedustaja Mikaela Nylander.

– Alivaltiosihteeri Tuomas Pöysti on todennut, että kaikesta huolimatta voidaan pitää maakuntavaalit tammikuussa 2018. Miten voidaan edes ajatella, että vaalit järjestetään kun ei ole tiedossa miten maakunnat järjestävät sosiaali- ja terveyspalveluita? Vai tuottavatko maakunnat näitä sote-palveluita tulevaisuudessa? Pöystin ulostulo on osoitus suuresta demokraattisesta välinpitämättömyydestä. Toivon todella, että hallitus ymmärtää, ettei maakuntavaaleja voida pitää kuuden kuukauden kuluttua, sanoo Nylander.

 

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRSIDENTINVAALIT 2018

PRSIDENTINVAALIT 2018