DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Keskustan Kärnä: Jan Vapaavuorella on liian vähän oikeita töitä

mikko-vaaka2

Keskustan lappilainen kansanedustaja Mikko Kärnä hämmästelee Helsingin pormestarin Jan Vapaavuoren aikaa ja intoa puuttua valtakunnanpolitiikkaan. Tänään Vapaavuori kritisoi hallituksen päätöstä säilyttää lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskuksen Fimean päätoimipaikka Kuopiossa.

– Pormestari Vapaavuorella on ilmeisesti liian vähän oikeita töitä. Helsingin kehittämisehdotuksista on kuultu varsin vähän. Sen sijaan Vapaavuori tuntuu ottavan päivittäin kantaa valtakunnanpolitiikkaan, oli kyse sitten sotesta tai Fimeasta. Ilmeisesti pormestarille palkattiin mittava avustajakaarti hoitamaan pormestarin varsinaiset virkatehtävät, jotta Vapaavuori voisi itse keskittyä valtakunnalliseen politikointiin.

Kärnä itse on tyytyväinen hallituksen päätökseen säilyttää Fimean päätoimipaikka Kuopiossa. Kansanedustajan mielestä Suomen on nyt sitouduttava edistämään Kuopion tavoitetta saada Britannialta vapautuva Euroopan lääkevirasto EMA itselleen.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRSIDENTINVAALIT 2018

PRSIDENTINVAALIT 2018