DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

:NIMITYS: Reetta Paukkunen Mikko Kärnän avustajaksi

image1

Reetta Paukkunen

Rovaniemeläinen 25-vuotias metsätalousinsinööri ja keskustanuorten liittohallituksen jäsen Reetta Paukkunen siirtyy kansanedustaja Mikko Kärnän eduskunta-avustajaksi syyskuun alusta lukien. Kärnän nykyinen avustaja Annika Ylitalo siirtyy tuolloin uusien haasteiden pariin.

– Annikan työpanos avustajanani on ollut mittaamattoman arvokas, mutta odotan töiden jatkuvan Reettan kanssa yhtä luontevasti. Reetta tuo tiimiin tärkeää osaamista niin biotaloudesta kuin sosiaalipolitiikastakin. On myös tärkeää, että pysyn Reettan kautta jatkuvasti perillä nuorisojärjestömme viimeisimmistä virtauksista. Siellä on tulevaisuus.

Paukkunen itse odottaa innolla uuden pestinsä alkamista.

– On hienoa päästä tekemään töitä kansanedustajan kanssa, joka näkee potentiaalia nuorissa ja nuorten ideoissa. Ammattini ja harrastusteni myötä odotan innolla erityisesti ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyvien asioiden parissa työskentelyä.

Paukkunen tulee työskentelemään ns. maakunta-avustajana. Maakunta-avustajat työskentelevät kuukaudesta kolme viikkoa etänä ja tekevät tämän jälkeen yhden lähiviikon töitä eduskunnassa. 

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRSIDENTINVAALIT 2018

PRSIDENTINVAALIT 2018