DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

PS:n Tavio hallitukselle: Lopettakaa lässytys ja toimikaa

iz-vC5D2

Perussuomalaisten turkulainen kansanedustaja Ville Tavio pitää Sipilän hallituksen ministerien reagoimista Turun terrori-iskuun surkeana.

Tavio moittii, että ministerit eivät ole kuin puhuneet puutaheinää, hallitus ei ole pitänyt hätäkokousta, eikä kertonut konkreettisia toiminta-ehdotuksia siitä, miten se aikoo estää vastaavia iskuja jatkossa.

Suomi on Tavion mukaan menettämässä sisäisen turvallisuutensa vaikeana aikana vastuuttoman hallituksen vuoksi. Päävastuussa ovat hallituspuolueiden johtajat Petteri Orpo (kok.) ja Juha Sipilä (kesk.), koska heidän asenteensa maahanmuuttoon on utopistisesti maailmaa syleilevä. On vaarallista, että hallitus väheksyy harjoitetun maahanmuuttopolitiikan ja terrorismin välistä syy-yhteyttä.

– Terroristeja vastaan tulee taistella kovin keinoin, ei vain nostaa käsiä ylös ja toivottaa tervetulleeksi nauttimaan vastikkeetonta sosiaaliturvaa, Tavio linjaa.

– Turvapaikkajärjestelmä on pääasiallinen laittoman maahanmuuton väylä, jota kautta myös terroristit saapuvat. Haitallinen maahanmuutto saadaan hallintaan vain Suomen houkuttelevuutta vähentämällä tai rajakontrollilla. Maahan ei tulisi päästää enempää maailman terroristipesäkkeistä saapuvia henkilöitä, vaan heitä varten tulee perustaa nykyistä suuremmat pakolaiskeskukset lähtömaiden lähialueille, kunnes lähtömaiden tilanteet stabilisoituvat, Tavio sanoo.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRSIDENTINVAALIT 2018

PRSIDENTINVAALIT 2018