DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Keskustan Hakanen vaatii hallituskumppaneiden tukea elintarvikeketjun tervehdyttämiseen ja tukileikkausten perumiseen.

Hakanen, Pertti kesk

Keskustan pirkanmaalainen kansanedustaja ja MTK:n johtokunnan jäsen Pertti Hakanen vaatii hallituskumppaneilta yksiselitteistä tukea maa- ja metsätalousministeri Jari Lepän (kesk.) tuleville esityksille elintarvikeketjun tervehdyttämiseksi. Hakanen odottaa ministerin tuovan budjettiriiheen rohkeita ja painavia esityksiä tuottajien aseman parantamiseksi elintarvikeketjussa.

–        ”Vapaaehtoisten toimien tie on kuljettu loppuun ja on tullut aika ryhtyä lainsäädäntötoimiin. Hallituksen täytyy olla yhdessä rintamassa oikeudenmukaistamassa ruokaketjua, muuten se ei onnistu.”, hän sanoo.

Hakasen mukaan tämä tavoite ei tule jäämään kiinni ainakaan keskustasta.

–        ”Oma tahtotilamme on selkeä. Nyt on vain pidettävä huoli siitä, että ministeri Lepän esityksistä ei viedä parasta terää poliittisella päättämättömyydellä. Odotankin yksiselitteistä tukea myös muista hallituspuolueista.”, hän vaatii.

Maatalouden kannattavuus ei ole parantunut. Siksi Hakanen toivoo hallituksen löytävän budjettiriihessä yhteisen näkemyksen myös alalle suunniteltuihin tukileikkausiin.

–        ”Tukileikkauksia ei voida mielestäni toteuttaa tilanteessa, jossa maatalouden kannattavuuskriisi ei ole helpottanut. Toivon, että myöskin tämä näkemys jaetaan budjettiriihessä kaikkien hallituspuolueiden kesken.”, Hakanen toteaa.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRSIDENTINVAALIT 2018

PRSIDENTINVAALIT 2018