DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Perussuomalaisten kansanedustaja Immonen: Työmarkkinajärjestöjen jäsenmaksut valuvat poliitikkojen tukemiseen

Immonen222-1024x683

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen pitää kohtuuttomana, että työmarkkinajärjestöjen jäsenten maksamia jäsenmaksuja ohjataan politiikkaan ja poliitikoille. Esimerkiksi ay-liikkeiden jäsenmaksut ohjautuvat vaalien alla pääasiassa vasemmistopuolueiden eli SDP:n ja vasemmistoliiton ehdokkaiden tukemiseen.

Presidentinvaalien vaalirahoitusilmoituksista selviää ehdokkaiden kampanjoiden rahoittajat. SDP:n ehdokkaan Tuula Haataisen rahoitusilmoituksesta käy ilmi, että erilaiset ammattiyhdistysliikkeet ovat tukeneet kampanjaa avokätisesti. Esimerkiksi Palvelualojen ammattiliitto PAM tuki Haataista peräti 30 000 eurolla ja Teollisuusliitto 20 000 eurolla.

– On moraalisesti kestämätöntä, että työmarkkinajärjestöjen jäsenmaksut ohjataan tiettyjen poliitikkojen vaalikampanjoihin. Työmarkkinajärjestöjen jäseniltä pitäisi jäsenmaksuja kerättäessä kysyä lupa siihen, saako heidän jäsenmaksujaan suunnata esimerkiksi demaripoliitikkojen tukemiseen, Immonen toteaa.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018