DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Perussuomalaisten kansanedustaja Immonen: Työmarkkinajärjestöjen jäsenmaksut valuvat poliitikkojen tukemiseen

Immonen222-1024x683

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen pitää kohtuuttomana, että työmarkkinajärjestöjen jäsenten maksamia jäsenmaksuja ohjataan politiikkaan ja poliitikoille. Esimerkiksi ay-liikkeiden jäsenmaksut ohjautuvat vaalien alla pääasiassa vasemmistopuolueiden eli SDP:n ja vasemmistoliiton ehdokkaiden tukemiseen.

Presidentinvaalien vaalirahoitusilmoituksista selviää ehdokkaiden kampanjoiden rahoittajat. SDP:n ehdokkaan Tuula Haataisen rahoitusilmoituksesta käy ilmi, että erilaiset ammattiyhdistysliikkeet ovat tukeneet kampanjaa avokätisesti. Esimerkiksi Palvelualojen ammattiliitto PAM tuki Haataista peräti 30 000 eurolla ja Teollisuusliitto 20 000 eurolla.

– On moraalisesti kestämätöntä, että työmarkkinajärjestöjen jäsenmaksut ohjataan tiettyjen poliitikkojen vaalikampanjoihin. Työmarkkinajärjestöjen jäseniltä pitäisi jäsenmaksuja kerättäessä kysyä lupa siihen, saako heidän jäsenmaksujaan suunnata esimerkiksi demaripoliitikkojen tukemiseen, Immonen toteaa.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018