DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Sinisten Torvinen tyrmää yritystukityöryhmän ehdotuksen

Torvinen-1024x676

Varapuhemies Mauri Pekkarisen (kesk.) johtama parlamentaarinen yritystukia pohtiva työryhmä päättää huomenna työryhmän ehdotuksesta yritystukien leikkaamiseksi. Sinisten puoluesihteeri Matti Torvinen on pettynyt julkisuudessa olleeseen esitykseen. Yritystukia maksetaan vuosittain noin 4,1 miljardia, mutta työryhmän ehdotuksessa leikkausten suuruus olisi vain 60 miljoonaa euroa.

”Parlamentaarisen työryhmän tarkoituksena oli perata yritystuet juurta jaksaen ja uudistaa vanha järjestelmä, mutta lopputulos onkin jonninjoutava juustohöylä. Tukia on karsittu vain marginaalisesti, ja osa esitetyistä leikkauksista ei edes kuulu varsinaisten yritystukien joukkoon”, huomauttaa Sinisten puoluesihteeri, kansanedustaja Matti Torvinen.

Torvinen esittää työryhmän ehdotuksen kaatamista.

”Työryhmän ehdotus on kunnianhimotonta näpertelyä. Yritystukien aito uudistaminen vaatii sidosryhmien vallasta irrottautumista, mutta siihen eivät vanhat puolueet ole pystyneet. Pienistä palasista kyhätty prosenttiluokan paketti on silkka pettymys, josta ei ole suomalaisille mitään hyötyä. Tämä esitys ei kelpaa alkuunkaan, vaan työn yritystukien uudistamiseksi on jatkuttava”, Torvinen vaatii.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018