DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman: Keskusta taipui kehysriihessä

etusivuntausta

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman on pettynyt maan hallituksen kehysriihen lopputulokseen. Hallituksen puheet ja erityisesti Keskustan lupaukset todellisista eriarvoisuutta vähentävistä toimista kutistuivat pieneksi näpertelyksi. Joistakin oikeansuuntaisista pienistä toimista huolimatta hallituksen suuri linja ei muuttunut.

– Hallituksen jättimäiset eläkeläisiin, opiskelijoihin, lapsiperheisiin, paljon sairastaviin ja työttömiin kohdistamat leikkaukset säilyvät ja rikkaiden veroedut jäivät voimaan. Hallituksen puheet, erityisesti keskustan lupaukset eriarvoisuuden vähentämisestä kuihtuivat pieneksi näpertelyksi.

– Sen sijaan hallitus jatkaa työntekijöiden aseman heikentämistä tällä kertaa puuttumalla palkansaajien työsuhdeturvaan. Suurista puheista huolimatta hallitus jätti käyttämättä viimeisen mahdollisuutensa korjata linjaansa sosiaalisesti oikeudenmukaisempaa suuntaan. Nyt hallitus pitää linjansa loppuun asti. Pienituloisten leikkaukset pysyvät voimassa, suurituloiset voivat nukkua yönsä rauhassa. Kehysriihen päätöksiä tarkasteltaessa huomaa sen, että keskusta taipui Orpon rautaiseen otteeseeen. Valtiovarainministerit Orpo heiluttaa nyt hallituksen tahtipuikkoa.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018