DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Sinisten Anne Louhelainen: Apua niille, jotka sitä eniten tarvitsevat

1489655304977_1_large

“Hallitus päätti korottaa kaikki vähimmäismääräiset päivärahat työmarkkinatukea vastaavalle tasolle. Esimerkiksi vanhempainpäivärahalla oleva kotiäidin tuki nousee yli 80 eurolla kuussa”, hollolalaiskansanedustaja ja eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsen Anne Louhelainen (sin) iloitsee. “Kel-indeksin korottaminen olisi vastaavasti korottanut kotiäidin tuloja keskimäärin 8,50 eurolla kuussa.”

Sinisten tavoitteena kehysriihessä oli saada apua ja toimia niille, jotka sitä eniten tarvitsevat. Louhelaisen mukaan valtion on tuettava niitä, jotka eivät omilla toimillaan voi nostaa elintasoaan. Kehysriihessä tehtiin useita päätöksiä, joista hyötyvät kaikkein heikoimmassa olevat kansalaiset.

“Hallitus alentaa lääkkeiden vuosiomavastuurajaa alle 600 euroon. Lisäksi tänään päätettiin jo hallituskauden kolmannesta korotuksesta takuueläkkeisiin. Korotus tulee myös nuorille työkyvyttömyyseläkkeen saajille.”

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018