DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Eva Biaudet valittiin RKP:n puoluevaltuuston puheenjohtajaksi – toivottaa puolueen ideologisen keskustelun tervetulleeksi

Eva-Biaudet

Kansanedustaja Eva Biaudet Helsingistä valittiin sunnuntaina RKP:n puoluevaltuuston puheenjohtajaksi. Vastavalittu puoluevaltuusto valitsi Biaudetin yksimielisesti puheenjohtajaksi puoluepäivien yhteydessä Oulussa viikonloppuna. Varapuheenjohtajaksi valittiin porvoolainen Elin Blomqvist-Valtonen.

– Haluan mielelläni hyödyntää sitä ideologista keskustelua, jonka olemme onnistuneet luomaan puolueessa ollessamme oppositiossa, Biaudet sanoo valinnasta.

Hän viittaa RKP:n esittämään omaan perhevapaamalliin.

– Malli perustuu kokonaisuuteen, joka on ankkuroitu todelliseen elämään – se perustuu tasa-arvoon ja lapsen parhaaseen ja on sidoksissa työllisyyteen, talouteen ja koulutukseen, Biaudet sanoo.

Puoluepäivillä Oulussa edustajat keskustelivat siitä, miten puolueen toiminta avataan niille, jotka eivät osaa niin hyvin ruotsia.

– Tämän on tarkoitettava konkreettisia muutoksia. Maahanmuuttopolitiikkamme ja vahva profiili ihmisoikeusasioissa houkuttelevat monia jotka eivät vielä puhu ruotsia tai suomeakaan niin hyvin. Tämä tarkoittaa, että me luomme rakenteita jotka helpottavat sitä, että ihmiset voivat omaksua puolueen politiikkaa, esimerkiksi tulkkauksen ja käännösten avulla. Sen lisäksi puolueen pitää vahvistaa viestintää suomeksi.

– Puoluevaltuusto koostuu puolueen puheenjohtajasta, puolueen kolmesta varapuheenjohtajasta sekä 46 jäsenestä joilla on henkilökohtaiset varajäsenet. Puoluevaltuuston tehtävinä on muun muassa valmistella puolueen poliittisia linjauksia pitkällä tähtäimellä, puoluehallituksen valitseminen, vahvistaa tilinpäätös sekä käsitellä aloitteita ja esitellä ne puoluepäiville.

– Tarvitsemme puoluevaltuuston joka uskaltaa suunnata katseen eteenpäin ja rakentaa malleja huolenpidolle ja osallisuudelle muistisairaille ja henkilöille joilla on jonkinlainen vamma. Puoluevaltuuston on mietittävä mitä haluamme saavuttaa vuonna 2040, Biaudet sanoo.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018