DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Keskustan Mikko Kärnä vaatii Pori Jazzin toimitusjohtajaa eroamaan

karna-1200x675

Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä vaatii, että Pori Jazz- tapahtuman toimitusjohtaja Aki Ruotsala eroaa välittömästi. Mikäli Ruotsala ei jätä tehtäväänsä omaehtoisesti, vaatii Kärnä Pori Jazzin hallitusta erottamaan hänet. Kärnän mukaan Ruotsalan aktiivinen osallistuminen seksuaalivähemmistöjä halveksivaan Nuotta-kampanjaan on anteeksiantamatonta.

–    Käsittämätöntä että tällaisen suuren kansanjuhlan johtaja kykenee päästämään suustaan tällaisia mielipiteitä. Seksuaalisuus ja sukupuoli ovat kaikkien tutkimusten mukaan synnynnäisiä ominaisuuksia, joihin ihminen ei voi itse vaikuttaa. On käsittämätöntä, että Ruotsalan mukaan homoudesta voisi ”eheytyä”. Ei voi, eikä ole tarvetta.

Kärnä korostaa, että hän haluaa kaikissa tilanteissa toimia seksuaalivähemmistöjen oikeuksien ja ihmisarvon puolesta.

–    Olen joutunut lähipiirissäni käymään läpi useammatkin tilanteet, jossa ihmisen seksuaali-identiteetti on kyseenalaistettu ja jossa sen muuttamista on vaadittu. Ei se toimi niin. Meidän tulee hyväksyä, että maailma ei ole mustavalkoinen ja ihmiset ovat erilaisia. On äärimmäisen vastuutonta esittää tällaisia mielipiteitä kuin Ruotsala esittää. Olen todella huolestunut, millaiselle linjalle Pori Jazz -tapahtuma tässä nyt lähtee. Se on yhteiskunnallisesti aktiivinen toimija, joten sen mielipiteillä on väliä. Tällaiselle homofoobiselle roskalle ei saa antaa Suomessa yhtään tilaa.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018