DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Helsingin Vihreiden Naisten Fatim Diarra ehdolle puolueen varapuheenjohtajaksi

Helsingin Vihreät Naiset (HENNA) ry:n sääntömääräisessä kevätkokouksessa käynnistyi puolueen puheenjohtajakisa, kun helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu ja valtuustoryhmän varapuheenjohtaja Fatim Diarra asettui ehdolle puolueen varapuheenjohtajaksi. Diarra jäi täpärästi valitsematta eduskuntaan Helsingin vaalipiiristä ja on ehdolla eurovaaleissa.

– Yhteiskunnallisen viestinnän asiantuntijana haluan valjastaa oman osaamiseni puoleen käyttöön. Me kasvoimme eduskuntavaaleissa merkittävän kokoiseksi puolueeksi ja tulevasta eduskuntakaudesta tulee varmasti haastava. Meidän pitää puolueena pystyä viestimään oma linjamme selkeästi, jottei se jää muiden puolueiden viestinnän varjoon, Diarra perustelee ehdokkuuttaan.

Vihreille on tärkeää vallan jakaminen ja puolueen moninaisuuden nostaminen myös puolueen johdossa. HENNA tukee jäseniään, jotka lähtevät kesäkuun puoluekokouksessa Porissa ehdolle puolueen luottamustehtäviin.

Puoluekokous 15.-16.6.2019 on henkilövalintakokous, jossa valitaan puolueen kaikki toimielinten luottamushenkilöt (puheenjohtaja, puoluesihteeri, varapuheenjohtajat, puoluehallitus, puoluevaltuuskunta). Kiinnostuneet HENNAn jäsenet voivat ilmoittautua ehdokkaiksi luottamustehtäviin 28.4.2019 mennessä.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018