DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

:NIMITYKSET: Seppo Hauta-aho johtaa Tähtiliikettä

Seitsemän tähden liike rp ilmoitti 13.5. julkaisemallaan tiedotteella, että se oli viikonloppuna pitämässään sääntömääräisessä vuosikokouksessa päättänyt asettaa valtiotieteen tohtori Paavo Väyrysen puolueen ehdokkaaksi vuoden 2024 presidentinvaaleissa. Samassa yhteydessä päätettiin perustaa kansanliike, jonka kautta kaikilla suomalaisilla on mahdollisuus tukea Väyrysen valintaa.   

Tiedotteessa kerrottiin, että Paavo Väyrynen oli pyytänyt eroa Tähtiliikkeen puheenjohtajuudesta ja myös puolueen jäsenyydestä. Hänen kerrottiin johtavan puoluetta eurovaaleihin saakka, minkä jälkeen puoluehallituksen oli määrä järjestäytyä uudelleen. Tällöin luvattiin myös kertoa Tähtiliikkeen tulevasta toiminnasta.   

Uudelleenjärjestäytyminen on toteutettu eilen pidetyssä puoluehallituksen kokouksessa. Seitsemän tähden liike rp:n puheenjohtajana toimii seuraavaan sääntömääräiseen vuosikokoukseen saakka Seppo Hauta-aho, joka hoitaa edelleen myös puoluesihteerin tehtävät.

Kuten 13.5. julkaistussa kannanotossa todettiin, Tähtiliike pyrkii nyt Suomen poliittisen järjestelmän uudistamiseen ja Suomen poliittisen suunnan muuttamiseen ensi sijassa presidentinvaalien kautta. Presidentinvaalikampanjaa ryhdytään pohjustamaan kansanliikkeen puitteissa.

Presidentinvaalien yhteydessä Suomen poliittisen elämän vaihtoehdot pelkistyvät ja selkiytyvät. Tällä on toivottavasti tervehdyttävä vaikutus myös parlamentaarisen järjestelmän toimintaan. Tähtiliike aikoo olla mukana vuoden 2023 eduskuntavaaleissa.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018