DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

:NIMITYKSET: Iiris Suomelan ja Satu Hassin eduskunta-avustajaksi Janne Salakka

Janne Salakka Kuva: Aleksi Malinen

Iiris Suomelan ja Satu Hassin eduskunta-avustajaksi Janne Salakka

Turkulainen varavaltuutettu ja feministisen miesjärjestön Miehet ry:n puheenjohtaja Janne Salakka aloitti Iiris Suomelan ja Satu Hassin avustajana vihreässä eduskuntaryhmässä heinäkuun alussa.

Salakka on toiminut aiemmin Vihreiden nuorten liittohallituksessa sosiaalipoliittisena vastaavana, Turun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksessa ja edustajiston jäsenenä. Koulutukseltaan Salakka on valtiotieteiden maisteri.

“Olen innoissani uudesta tehtävästä. Nyt on hieno aika aloittaa avustajana, kun Suomen kausi Euroopan unionin puheenjohtajamaana alkaa. Hassilla ja Suomelalla on molemmilla tärkeä rooli Suomen puheenjohtajakauden kannalta, sillä he päättävät eduskunnan EU-linjoista osana suurta valiokuntaa – Hassi vieläpä puheenjohtajan paikalta”, kertoo Salakka.

Hassi puheenjohtaa suurta valiokuntaa, minkä lisäksi hän toimii eduskunnan maa- ja metsätalousvaliokunnassa. Suomela taas toimii jäsenenä suuressa valiokunnassa sekä Vihreiden valiokuntavastaavana valtiovarainvaliokunnassa.

“On ilo saada Janne mukaan muuttamaan maailmaa yhdessä minun ja Satu Hassin kanssa! Tavoitteena on edistää feminististä ja hiilineutraalia politiikkaa etenkin EU-puheenjohtajakauden sekä syksyllä käynnistyvän valtion talousarviovalmistelun kautta”, Iiris Suomela iloitsee.

“Tämä syksy on monella tapaa ratkaiseva hetki suomalaisen politiikan suunnanmuutoksen kannalta. Uskon, että Jannen laaja-alaisesta kokemuksesta ja osaamisesta on paljon iloa tämän muutoksen vauhdittamisessa”, Satu Hassi kommentoi.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018