DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Europarlamentaarikko Nils Torvalds turskankalastus-päätöksestä: ”Tärkeä voitto!”

EU-komissio on viime kuukausina keskustellut mahdollisesta täysikiellosta turskankalastuksen osalta Itämerellä. Komissio suunnitteli alun perin kalastuskieltoa aina Tanskan salmilta Perämeren perukoille, mutta tänään julkaistun päätöksen mukaan kielto astuu voimaan ainoastaan eteläisellä Itämerellä.

Europarlamentaarikko Nils Torvalds (RKP/RENEW) pitää päätöstä tervetulleena: ”Olen monta kertaa muistuttanut komissiota kokonaisuuden huomioimisesta. Turskakanta ei voi hyvin eteläisellä Itämerellä, kun se taas voi paljon paremmin Ahvenanmeren suunnilla. Siksi pidän päätöstä erittäin tervetulleena, sillä komissio sallii pienimuotoisen rannikkokalastuksen jatkumisen meidän aluevesillä, kun se ei päätynyt yhdenkoon ratkaisuun koko Itämerelle.”

”Päätös on siis tärkeä voitto meidän pienmuotoiselle rannikkokalastukselle. Tuntuu erityisen hyvältä, että asian jonka kanssa olemme tehneet paljon töitä, päätyy tällaiseen lopputulemaan. Olemme kokoustaneet komission virkamiesten kanssa ja olen kirjoittanut asiasta vastaavalle komissaari Vellalle kirjeen asiasta. Kaikki tämä, jotta meidän erityisolosuhteet otettaisiin huomioon. Pari viikkoa sitten tapasin Vellaa sattumalta Helsingin lennolla ja sain erittäin positiivisia signaaleja jo silloin, ja nyt tämä päätös julkistettiin. Hyvät suhteet kaikkialle ovat erittäin tärkeitä politiikassa!”, toteaa Torvalds

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018