DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Keskustan Mikko Kärnä: Perussuomalaiset ovat ”munattomia nillittäjiä”

KÄRNÄ: PERUSSUOMALAISET OVAT “MUNATTOMIA NILLITTÄJIÄ”

Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä hämmästelee eilisestä A-talkista perussuomalaisten piirissä noussutta kohua. Opetusministeri Li Andersson tyrmäsi ohjelmassa perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon näkemykset toteamalla, että Halla-ahon näkemykset ovat “paskapuhetta”. Perussuomalaiset ovat tämän jälkeen paheksuneet Anderssonin puheita voimakkaasti ja perussuomalaisten puoluelehti Suomen Uutiset totesi Anderssonin vastanneen Halla-aholle “asiattomuuksilla”.

–        Ministeri Anderssonin lausunto ei varmasti ollut kunniakkainta poliittista historiaa, mutta se oli silti varsin asiallinen heitto verrattuna perussuomalaisten oman puheenjohtajan Jussi Halla-ahon retoriikkaan, jossa hän on muun muassa kysellyt allekirjoittaneelta “söisinkö hatullisen paskaa” mikäli Al-holin leirin suomalaiset kotiutettaisiin Halla-ahon väittämällä tavalla. Heitä ei kotiutettu, eikä kotiuteta, näin, joten Halla-aho jäi itse Suomen kansalle velkaa “hatullisen”.

Kärnä toteaa, että perussuomalaiset kansanedustajat ja poliitikot näyttävät olevan “munattomia nillittäjiä”, jotka käyttävät itse häpeämätöntä ja törkeää retoriikkaa, mutta eivät kestä samalla mitalla takaisin antamista.

–        Perussuomalaiset laukovat jatkuvasti törkeyksiä, mutta eivät itse kestä mitään edes sinnepäin viittaavaa. Aivan käsittämätöntä uhriutumista. Kansanedustaja Ano Turtiaisen sanoin tämä on megaluokan “munatonta nillittämistä”. Perussuomalaisten kannattaisi mennä itseensä ja pohtia, haluavatko he todella arkipäiväistää tämän tyyppisen poliittisen retoriikan? Mikäli eivät halua, niin heidän kannattais itse pohtia omia puheitaan ja lopettaa muiden syyllistäminen.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018