DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

RKP-nuoret pakolaispolitiikasta: Miten hallitus saa unta iltaisin?

FIjZQf3a

RKP-nuorten puheenjohtaja Ida Schauman

Uudet muutokset ulkomaalaislakiin astuvat tänään voimaan. Turvapaikkapäätösten valitusaikojen lyheneminen ja oikeusavun rajoittaminen heikentävät turvapaikanhakijoiden oikeusturvaa. Nämä muutokset ovat jatkoa hallituksen epäinhimilliselle pakolaispolitiikalle. RKP-nuorten puheenjohtaja Ida Schauman on muutoksista vihainen.

Hallitus kohtelee turvapaikanhakijoita epämiellyttävänä ongelmana, josta on päästävä eroon nopeasti seurauksista välittämättä. Hallitus on tehnyt selvän linjauksen, jonka perustana on hallituspuolueiden kannatuksen asettaminen ihmisoikeuksien edelle, Schauman sanoo.

Schauman sanoo, että tämä aika tulee olemaan häpeäpilkku niin Suomen kuin Euroopankin historiassa. Hän on tyrmistynyt siitä miten ihmisoikeuksien rajoja venytetään turvallisten alueiden arvioinnissa ja mahdollisuuksissa perheenyhdistämiseen. Näissäkin tapauksissa tavoitteena on tehdä Suomeen jäämisestä niin vaikeaa kuin mahdollista, ellei mahdotonta.

Suomi on yksi maailman rikkaimmista maista ja meillä on paljon paremmat edellytykset auttaa turvaa hakevia ihmisiä kuin monella muulla maalla. Kuitenkin hallitus kääntää selkänsä apua tarvitseville. Miten heidän omatuntonsa sallii heidän nukkua öisin, Schauman ihmettelee.  

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018