DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Sinisten Elo: Suomen kansalaisuus pois terrorismiin syyllistyneiltä kaksoiskansalaisilta

Elo, Simon si

Hallitus jatkaa toimia sisäisen turvallisuuden parantamiseksi. Hallitus täydentää terrorismilainsäädäntöä ja poliisin voimankäyttösäännökset muutetaan vastaamaan vakavimpia väkivaltatilanteita.

”Me haluamme karkottaa terrorismirikoksista tuomitut. Lisäksi kansalaisuuslakia muutetaan niin, että Suomen kansalaisuus otetaan pois terrorismiin syyllistyneiltä kaksoiskansalaisilta”, Sinisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo sanoo.

”On selvää, että emme pysty aukottomasti estämään väkivaltaisia tekoja vapaassa yhteiskunnassa, mutta me teemme kaikkemme kansallisen turvallisuuden hyväksi ja terrori-iskujen estämiseksi.”

Tällä hallituskaudella on tehty jo runsaasti toimia turvallisuuden parantamiseksi. Viimeksi kevään kehysriihessä hallitus ohjasi 98 miljoonaa euroa puolustukseen ja turvallisuuteen. Nyt poliisille annetaan 12 miljoonaa lisää ja oikeusministeriölle 5 miljoonaa oikeusprosessien nopeuttamiseen.

Turvapaikkapoliittisen toimenpideohjelman toteutus jatkuu

Koko hallituskauden maahanmuuttopolitiikkaa on kiristetty. Hallitus on toteuttanut yli 80-kohtaista turvapaikkapoliittista ohjelmaa. Monet muutokset ovat jo voimassa, ja ohjelman toteuttaminen jatkuu. Lisäksi ohjelmaa täydennetään vielä uusilla linjauksilla.

”Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneista tehdään uhka-arvio ja heidät otetaan tarvittaessa välittömästi säilöön, ja laittomasti maassa olevien majoittamisen rangaistuskäytäntöjä selkeytetään”, Elo sanoo.

”Lisäksi muokkaamme ulkomaalaislakia ja kansalaisuuslakia siten, että voimme jatkossa, kansallisen turvallisuuden perusteella, peruuttaa oleskeluluvan, asettaa maahantulokiellon, perua kansalaisuuden ja lakkauttaa pakolaisstatuksen. Nämä ovat kaikki tarpeellisia toimia suomalaisten turvallisuuden kannalta. Vain hallituksessa voi vaikuttaa.”

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018