DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

RKP-nuorten Ingo tuomitsee perjantain suurlakon

Ingo. Foto_Sofia jern

RKP-nuorten puheenjohtaja Christoffer Ingo

RKP-nuorten Ingo tuomitsee perjantain suurlakon

Rakennusliitto ja Auto- ja kuljetusalan työntekijät AKT menevät poliittiseen lakkoon perjantaina, samana päivänä jolloin Suomen ammattiliittojen keskusjärjestö SAK järjestää mielenosoituksen hallituksen aktiivimallia vastaan. RKP-nuorten puheenjohtaja Christoffer Ingo kritisoi lakkoa, joka tulee haittaamaan monien alojen toimintakykyä ja tavallisten kansalaisten arkea.

– Suomi on yksi harvoista Euroopan maista joissa poliittisia lakkoja ei säännellä laissa. Mielenosoituksia on saatava järjestää, mutta vuorokauden mittainen lakko on kohtuuton toimenpide joka vahingoittaa koko yhteiskuntaa, Christoffer Ingo sanoo.


Ingo huomauttaa että lakko ei vahingoita ainoastaan lakkoilevia aloja, vaan vaikuttaa kaikkiin yrityksiin. Monet yritykset pakotetaan luomaan vaihtoehtoisia järjestelyjä työmatkailulle joukkoliikenteen seisahduksen takia.

– Lakkoilevat liitot vahingoittavat työntekijöitä ja työnantajia joilla ei ole mitään tekemistä poliittisen päätöksenteon kanssa. Minusta on pöyristyttävää että muutama liitto kokee oikeudekseen sulkea Suomen toimintakyvyn vastareaktiona poliittiseen ehdotukseen modernisoida työmarkkinoita, Ingo sanoo.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018