DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Perussuomalaisten Elomaa: Minkäänlaista naisten asemaa heikentävää kulttuuria ei pidä katsoa läpi sormien

Elomaa Kike

Eilen 28.5. julkaistussa Tiina Jauhiaisen erikoishaastattelussa näytettiin myös Dubain prinsessan, Sheika Latifa Al Maktoumin, videohaastattelu. Haastattelussa prinsessa kertoi karmeista oloistaan Yhdistyneessä Arabiemiirikunnassa. Helmikuussa Jauhiainen aloitti pakomatkan Maktoumin kanssa Dubaista, mutta he jäivät lopulta sotilaiden kiinniottamiksi ja heidät palautettiin Dubaihin vankeina. Prinsessan kohtalosta ei tällä hetkellä tiedetä.

Perussuomalaisten Naisten puheenjohtaja, kansanedustaja Ritva ”Kike” Elomaa arvostelee länsimaisia poliitikkoja naiiviudesta ja välinpitämättömyydestä naisten aseman suhteen islamilaisissa maissa.

– Dubain prinsessa puhui videolla suunsa puhtaaksi naisten asemasta arabimaassa. Tällä hetkellä ei tiedetä onko hän edes hengissä. Täällä Suomessakin pitäisi silmien vihdoin avautua, missä mennään, kun maahamme saapuu esimerkiksi turvapaikanhakijoita muslimimaista, Elomaa huomauttaa.

Elomaa painottaa, että Suomessa on toimittava Suomen lakien mukaan. Minkäänlaista naisten asemaa heikentävää kulttuuria ei pidä katsoa läpi sormien.

– Naisten melko tasavertaisen aseman saavuttaminen on vaatinut pitkän työn täällä pohjolassakin. Haluaisin tietää, ketkä ovat valmiita heikentämään tätä tasa-arvoa? Emmehän me voi kannattaa minkäänlaista sukupuolesta johtuvaa alistamista.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018