DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Vihreän eduskuntaryhmän puheenjohtajana jatkaa Krista Mikkonen

oDz9mvm9_400x400

Vihreän eduskuntaryhmän puheenjohtajana jatkaa joensuulainen Krista Mikkonen

Vihreän eduskuntaryhmän puheenjohtajana jatkaa joensuulainen Krista Mikkonen ja ensimmäisenä varapuheenjohtajana Olli-Poika ParviainenEmma Kari nousee puheenjohtajistoon toiseksi varapuheenjohtajaksi. Vihreä eduskuntaryhmä järjestäytyi kokouksessaan 6. syyskuuta 2018.

Mikkosen mukaan Vihreä eduskuntaryhmä jatkaa koulutukseen panostavan, ilmastonmuutosta torjuvan ja heikoimmista huolta pitävän vaihtoehdon tarjoamista Suomen suunnaksi. Hallituksen lyhytnäköiselle politiikalle on vaihtoehtoja.

– Ilmastonmuutos on lopultakin nousemassa poliittiseen keskusteluun, ja me aiomme pitää huolta siitä, ettei se jää vain puheen tasolle. Suomen ilmastopolitiikan kunnianhimo on nostettava täysin uudelle tasolle. Ilmastonmuutos ei odota, Mikkonen sanoo.

Krista Mikkonen on ensimmäisen kauden kansanedustaja Savo-Karjalan vaalipiiristä. Hän on koulutukseltaan biologi (FM) ja työskennellyt ympäristöön ja järjestökehittämiseen liittyvissä tehtävissä niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla. Mikkonen on toiminut kunnallispolitiikassa yli kahdenkymmenen vuoden ajan ja Vihreän eduskuntaryhmän puheenjohtajana syksystä 2016 alkaen.

Olli-Poika Parviainen on ensimmäisen kauden kansanedustaja Tampereelta. Aiemmin hän on toiminut apulaispormestarina Tampereen kaupungilla, jossa hän vastasi osaamis-, elinkeino- ja sivistyspalveluista. Hän on koulutukseltaan filosofian maisteri ja medianomi.

Emma Kari on ensimmäisen kauden kansanedustaja Helsingin vaalipiiristä. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri. Kari on Helsingin kasvatus- ja koulutuslautakunnan varapuheenjohtaja ja Vihreiden Naisten puheenjohtaja.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018