DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

PS-Naisten Elomaa: Soini pitäköön mielipiteensä, johon hänellä on oikeus, mutta naisten oikeuksia hän ei vie

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä äänesti tänään tyhjää ulkoministeri Timo Soinia koskevassa luottamusäänestys. Epäluottamusta esitettiin SDP:n toimesta Soinin aborttilausuntojen vuoksi

Kansanedustaja ja Perussuomalaisten Naisten puheenjohtaja Ritva ”Kike” Elomaa haluaa pitää naisten ja tyttöjen oikeuksista voimakkaasti kiinni, mutta näkee yhden henkilön mielipiteen sananvapauskysymyksenä. Hän ei halua antaa Soinille luottamusta, mutta ei myöskään lähteä mukaan poliittiseen teatteriin.

– Mielestäni on vihervasemmistolta kummallista ratsastaa naisten ja tyttöjen oikeuksien puolesta tällä teemalla. Sehän on itsestään selvää esimerkiksi meille perusnaisille, että aborttioikeus on olemassa, kun siihen on perustelut.

Elomaan mukaan kyse on vain mediatempusta, jolla saatiin sekä Soini että vihervasemmisto parrasvaloihin. Perussuomalaiset naiset eivät halua osallistua kyseiseen toimintaan.

– Ihmisiä viilataan linssiin siitä, mistä tässä nyt äänestettiin. Soinin mielipiteet abortista eivät ole yhtenevät perusnaisten kanssa, mutta Suomessa sananvapaus pitää olla ministerilläkin. Me emme puolusta siis Soinia henkilönä tai hänen mielipiteitään – vain sananvapautta.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018