DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Perussuomalaisten Arja Juvonen: Hallituksen sote-sekoilu jatkuu – valiokuntaan jälleen uusia pykäliä

Juvonen: Hallituksen sote-sekoilu jatkuu – valiokuntaan jälleen uusia pykäliä

Sosiaali- ja terveysvaliokuntaan tuodaan jatkuvasti uusia pykäliä ja perusteluja liittyen valinnanvapauslakiin. Tämä todistaa sen, että “melkein valmiiksi” sanottu sote ei ole lähelläkään valmista, toteaa sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsen Arja Juvonen (ps).

– Uusia pykäliä on tuotu pitkin viikkoa ja viimeksi eilen illalla klo 19.30. Perustelut illallisen pykäliin tulivat taasen tänä aamuna. Kuka pysyy enää kärryillä soten valmistelussa ja tässä sekamelskassa? Lakipykälät ovat sekaisin ja mitä enemmän niitä viilaa, sitä hankalammaksi käy.

Valiokunta on nyt käsitellyt valinnanvapauslain mietintöä ja siirtynyt siinä jo yleiskeskusteluun. Menettely tuntui Juvosen mukaan uskomattomalta, sillä valiokunnalle on vielä tänä aamuna tuotu ministeriöstä lisäselvityksiä liittyen valinnanvapauslakiin.

– Miten hallitus voi olettaa, että mietinnöstä voidaan käydä yleiskeskustelua, kun asioita, vieläpä pykäliä, tuodaan vielä näin kalkkiviivoilla valiokunnan jäsenten tietoon? Tulee tunne, että ei näitä asioita taida olla tarkoituskaan ymmärtää, kunhan vaan hutkitaan läpi, kritisoi Juvonen.

– Kyllä tässä voidaan jo todeta, ettei tästä ole tulossa mitään muuta kuin sutta, varsinainen susi-sote. Saa nähdä, mitä kaikkea korjattavaa perustuslakivaliokunta tuleekaan vielä löytämään tästä sotepaketista, Juvonen sanoo.

Sosiaali- ja terveysvaliokunta kokousti aamulla ja jatkaa vielä tänään klo 19.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018