DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Sinisten Pentti Oinonen iloitsee ministeri Saarikon tarttumisesta ehdotukseensa: Isille lippu salkoon, virallisesti

Sinisten kansanedustaja Pentti Oinonen on tyytyväinen siihen, että ministeri Annika Saarikko esittää isänpäivää viralliseksi liputuspäiväksi. ”Saarikko on nähtävästi lukenut toimenpidealoitteeni viime vuodelta, jossa pyydän hallitusta toimiin isänpäivän liputuksen virallistamiseksi.”

Oinonen haluaa isien aseman parantamista muutenkin kuin liputtamalla. ”Äitienpäivää on liputettu virallisesti jo vuodesta 1947, mutta isiä ei liputeta vieläkään. Tasa-arvon nimissä isien asema tulee tunnustaa saman arvoiseksi kuin äidin. Kysymys ei ole pelkästä liputuksesta, vaan isien asemaa tulisi parantaa niin huoltajuuskiistoissa kuin isyysloman pituudessakin”.

”Isän rooli ei ole yhdentekevä lasten elämässä. Onnellisen lapsuuden mahdollistaa välittävät aikuiset,  ja monesti sellaisia myös isiksi kutsutaan. Isänpäivän tulee olla vihdoin virallinen liputuspäivä”, Oinonen pohtii.

Oinosen toimenpidealoite 15.11.2017

https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/EduskuntaAloite/Sivut/TPA_56+2017.aspx

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018