DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Kansanedustaja Antti Kurvinen Rintamaveteraaniasiain neuvottelukuntaan

Kauhavalainen Keskustan kansanedustaja Antti Kurvinen on nimetty Rintamaveteraaniasiain neuvottelukuntaan seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Neuvottelukunnan tarkoituksena on tehdä esityksiä sekä aloitteita sotainvalidien ja tunnuksen omaavien rintamaveteraanien elinolosuhteiden ja yleisen toimeentuloturvan, erityisesti sosiaaliturvan, terveydenhuollon ja kuntoutuksen sekä asunto-olojen kehittämiseksi. Neuvottelukunta toimii myös yhdyssiteenä ja neuvottelevana elimenä viranomaisten ja sotiemme veteraanien hyväksi toimivien järjestöjen välillä sekä antaa lausuntoja tehtäviinsä kuuluvista asioista.

– Rintamaveteraaniasioiden neuvottelukuntaan pääsy on nuorelle miehelle suuri kunnia. Meidän nuorten polvien täytyy edes yrittää maksaa se valtava kunniavelka, joka meillä on heille, jotka pelastivat itsenäisen ja vapaan Suomen ja rakensivat hyvinvointiyhteiskunnan, sanoo Kurvinen. 

Neuvottelukunnassa on puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä 13 muuta jäsentä, joilla kaikilla on henkilökohtaiset varajäsenet. Lisäksi neuvottelukunnassa on neljä asiantuntijaa varajäsenineen. Sivutoiminen pääsihteeri on sosiaali- ja terveysministeriöstä. Sosiaali- ja terveysministeriön esittelystä valtioneuvosto on asettanut rintamaveteraaniasiain neuvottelukunnan alkavaksi kolmivuotiskaudeksi toimikaudelle 1.11.2018 – 31.10.2021.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018