DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

Alexander Lång valittu europarlamentaarikko Nils Torvaldsin uudeksi erityisavustajaksi

Alexander Lång, 27, aloittaa työt erityisavustajana europarlamentaarikko Nils Torvaldsin (RKP/ALDE) avustajakokoonpanossa tammikuussa 2019.

Lång on aikaisemmin työskennellyt Torvaldsin lehdistöavustajana ja viimeistelee tällä hetkellä maisterintutkintoaan pääaineenaan julkishallinto Åbo Akademissa. Hän on kotoisin Helsingistä ja on koulutukseltaan valtiotieteiden kandidaatti Åbo Akademista. 

Lång valittiin tehtävään Katarina Dahlmanin seuraajaksi. Dahlman siirtyy tammikuussa työskentelemään Suomen EU-puheenjohtajuuskaudelle  Brysselissä. Lång saa vastuulleen työt ympäristö, kansanterveys ja elintarvikkeiden turvallisuus- valiokunnassa.

Avustajakokoonpanoon Brysselissä kuuluu  Beata Björkvall ja Anton Nilsson. Elisabet Rantschukoff työskentelee Suomessa. Jenny Bergholm vahvistaa tiimiä tammikuun loppuun saakka harjoittelijana Liberal Praktik-harjoitteluohjelman kautta. 

Nils Torvalds on ympäristö, kansanterveys ja elintarvikkeiden turvallisuus -valiokunnan ja talousrikoksia, veropetoksia ja veronkiertoa käsittelevän erityisvaliokunnan jäsen, sekä varajäsen talous- ja raha-asiainvaliokunnassa, budjettivaliokunnassa ja kalatalousvaliokunnassa.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018