Liberaalipuolueen puoluevaltuusto kokoontui 9.2.2019 valitsemaan puolueelle uuden puheenjohtajan tehtävistään luopuneen Juhani Kähärän tilalle. Puheenjohtajaksi valittiin puoluevaltuuston äänestyksessä Tea Törmänen.

Espoolainen varavaltuutettu Tea Törmänen tekee Helsingin yliopistolla väitöskirjaa eläintieteellisessä tiedekunnassa ja toimii Suomen Ekomodernistit -ympäristöjärjestön puheenjohtajana. Törmänen on myös Espoon tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustoimikunnan jäsen. Politiikan ja järjestötoiminnan lisäksi hän harrastaa kamppailulajeja ja on kahden pienen tyttären äiti.

“Puheenjohtajana haluan tuoda esiin monipuolisempaa kuvaa puolueesta. Olemme aiemmin profiloituneet talousasioissa, mutta puolueesta löytyy vahvaa osaamista myös muun muassa ympäristö- ja turvallisuupoliitikan osa-alueilta”, Törmänen sanoo.