DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

RKP:n Biaudet: Enemmän läpinäkyvyyttä vanhustenhoitoon

Hoitajien tehtävä on olla hoitajia! Tämä täytyy pitää mielessä, kun keskustellaan minimihoitajamitoituksesta vanhustenhoidossa, painottaa RKP:n kansanedustaja Eva Biaudet. Hän nostaa esille ne ongelmat jotka ilmenevät kun yksityiset hoivayhtiöt ja kunnalliset hoitokodit vähentävät tukitoimintoja.
 
– On olemassa esimerkkejä siitä, että tuottavuuden nostattamiseksi ollaan luovuttu tärkeistä tukitoiminnoista, kuten siivouksesta tai jostain hallinnollisesta tukitoimesta. Tämä johtaa siihen, että hoitajia kuormitetaan useilla tehtävillä joilla ei ole niin paljon tekemistä itse hoidon kanssa, Biaudet sanoo.

RKP vaatii lisää läpinäkyvyyttä hoitopalveluiden hankintaan jotta tällaisesta voidaan välttyä.
 
– Hoitajamitoitus koskee nimenomaan hoitajia. Vaikka he tekevät tärkeää työtä, niin tukitoimien henkilökunta, kuten keittiöhenkilökunta ja siivoojia, ei tule laskea tähän. Nyt on varmistettava että, vanhustenhuollossa läpinäkyvästi ilmoitetaan myös muun henkilökunnan määrä, Biaudet sanoo.

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018