DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

:NIMITYKSET: Keski-Suomen vasemmistonaisten uusi puhenainen Kati Jetsu

Keski-Suomen vasemmistonaiset valitsivat uudeksi puhenaiseksi jyväskyläläisen ay-aktiivin Kati Jetsun ( 47). Hän on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja työskentelee Keski-Suomen sairaanhoitopiirin varapääluottamusmiehenä. Jetsu on Tehyn hallituksen jäsen ja on ollut ehdolla myös järjestön puheenjohtajaksi.

Kati Jetsu asuu Vaajakoskella ja hänet on valittu Keski-Suomen vasemmiston eduskuntavaaliehdokkaaksi. Keski-Suomessa on vasemmistolla eduskuntavaaliehdokkaana nyt yhteensä 8 naista. Keski-Suomen vasemmistonaiset järjestävät Minna Canthin ja tasa-arvon päivänä 19.3. vaalijuhlan Jyväskylässä sekä osallistuvat useiden muiden tapahtumien järjestämiseen. 

Keski-Suomen vasemmistonaiset on valtakunnallisen vasemmistonaisten verkoston jäsen ja vasemmistonaisten hallituksessa Valtikassa keskisuomalaisia edustavat Irma HIrsjärvi Jyväskylästä ja Lena Paju Hankasalmelta. Keski-Suomen vasemmistonaiset ovat mukana myös Keski-Suomen Nytkiksen toiminnassa, jossa vasemmistonaisia edustaa Lena Paju. Nytkiksen vaalikiertue järjestetään maaliskuussa. 

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018