Keski-Suomen vasemmistonaiset valitsivat uudeksi puhenaiseksi jyväskyläläisen ay-aktiivin Kati Jetsun ( 47). Hän on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja työskentelee Keski-Suomen sairaanhoitopiirin varapääluottamusmiehenä. Jetsu on Tehyn hallituksen jäsen ja on ollut ehdolla myös järjestön puheenjohtajaksi.

Kati Jetsu asuu Vaajakoskella ja hänet on valittu Keski-Suomen vasemmiston eduskuntavaaliehdokkaaksi. Keski-Suomessa on vasemmistolla eduskuntavaaliehdokkaana nyt yhteensä 8 naista. Keski-Suomen vasemmistonaiset järjestävät Minna Canthin ja tasa-arvon päivänä 19.3. vaalijuhlan Jyväskylässä sekä osallistuvat useiden muiden tapahtumien järjestämiseen. 

Keski-Suomen vasemmistonaiset on valtakunnallisen vasemmistonaisten verkoston jäsen ja vasemmistonaisten hallituksessa Valtikassa keskisuomalaisia edustavat Irma HIrsjärvi Jyväskylästä ja Lena Paju Hankasalmelta. Keski-Suomen vasemmistonaiset ovat mukana myös Keski-Suomen Nytkiksen toiminnassa, jossa vasemmistonaisia edustaa Lena Paju. Nytkiksen vaalikiertue järjestetään maaliskuussa.