DEBAATTIMEDIA

Victoria Median Politiikkasivut

RKP-nuorten Ingo: Seuraava hallitus tarvitsee uuden tavan työskennellä

Pääministeri Juha Sipilä ilmoitti tänään soteuudistuksen kaatuvan ja hallituksen sen mukana. RKP-nuorten puheenjohtaja Christoffer Ingon mielestä päätös oli oikea, mutta että hallitus hukkasi suuntansa jo aikaisemmin. 

–   Hallitus on jo kauan aikaa jumittunut arvovaltakysymyksiin, jossa Kokoomus haluaa vapaavalintaa ja Keskusta maakuntia. Yhteinen hyvä jää helposti unohduksiin, jos puolueet keskittyvät omiin lippulaivaprojekteihinsa, Ingo sanoo.   

Ingon mukaan seuraavan hallituksen on opittava kaatuvan hallituksen virheistä. Sosiaali- ja terveyspalveluihin tarvitaan edelleen rakennemuutos, työmarkkinoita tulee uudistaa ja koulutukseen pitää panostaa.  

–   Suomi tarvitsee hallituksen, joka ei lukittaudu ennalta päätettyyn malliin, vaan luo poliittista tahtotilaa tulevaisuuskysymysten ratkaisemiselle. Suomi tarvitsee kunnianhimoisempaa ympäristöpolitiikkaa, parempaa työllisyyttä, panostuksia koulutukseen ja tasavertaisia terveyspalveluita. Toimimattomien mallien ajaminen niin pitkälle, että hallitus kaatuu on virhe, jota seuraavan hallituksen ei tule toistaa, Ingo sanoo.  

YHTEYDENOTOT

Victoria Media/ Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
email: debaattilehti(@)victoriamedia.fi
Gmail: debaattimedia(@)gmail.com
Yahoo: debaattimedia(@)yahoo.com

Debaattimedia Somessa

Eurovaalit 2019 sivut

Eurovaalit 2019 sivut

Debaattimedian Eurovaaleihin keskittyvät uutiset. Debaattimedia kuuluu Victoria Media nimiseen hankkeeseen.

Eduskuntavaalit 2019

Eduskuntavaalit 2019

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

KUNTAVAALIT2017 SIVUT

Debaattimedian Kuntavaalit 2017 erikoissivut. Kilkkaa kuvasta sivuille.

PRESIDENTINVAALIT 2018

PRESIDENTINVAALIT 2018