Sinisen tulevaisuuden puoluehallitus ja puoluevaltuusto kokoustivat tänään Helsingissä. Kokouksissa käytiin hyvähenkinen keskustelu tulevista askelmerkeistä – ja median virheellisistä otsikoista huolimatta kysymys puolueen lakkauttamisesta ei ollut edes pöydällä. Emme pitäneet sitä minkäänlaisena vaihtoehtona, sillä Sinisille on Suomessa tarve.

Turvallisuuden ja perheiden puolustaminen tarvitsee tekijänsä. Siniset vie eteenpäin sitä pitkät perinteet omaavaa aatetta, jossa tavallisen suomalaisen hyvä ja turvattu arki asetetaan kaiken politiikan päämääräksi. Me puolustamme vapaata Suomea, vaaleista toisiin.

Puoluevaltuusto koollekutsui jo aiemmin suunnitellun mukaan Sinisen tulevaisuuden puoluekokouksen, joka järjestetään Espoossa lauantaina 8.6.2019. Lisätietoja ja viralliset kutsut toimitetaan hieman myöhemmin, mutta päivä kannattaa jo laittaa kalenteriin.

Kuten tiedätte, valtakunnalliset eurovaalit käydään toukokuun lopulla. Listat vaaleihin jätetään sisään pian. Oletko sinä kiinnostunut Sinisten ehdokkaaksi eurovaaleihin? Tahdotko pitää sisukkaasti Suomen puolta suuressa Brysselissä? Kerro kiinnostuksestasi pikimmiten, mieluiten jo tänään tällä lomakkeella: https://forms.gle/v8gvic2PA68XNLTZ6

Eilinen vaalitulos ei tietenkään ilahduttanut. Sen sijaan joka päivä minua ilahduttaa tieto siitä, että jäsenemme, kunnanvaltuutettumme ja aktiivimme ympäri Suomen tekevät työtä yhteisen aatteemme eteen. Näin se on jokaisen aloittavan puolueen kohdalla, ja näin se on myös meidän kohdallamme: kaikki hyvä ja suuri rakennetaan kärsivällisellä työllä.

Kiitän siis kaikkia teistä lämpimästi aivan upeasta vaalikampanjasta ja jatkuvasta työstänne kentällä Sinisen aatteen eteen! Nyt toivon – paitsi runsaasti eurovaali-ilmoittautumisia – jokaiselle teistä ansaittua hetken lepoa ja lämmintä pääsiäistä!

Kunnioittavin terveisin,
Sampo Terho
puheenjohtaja, Sininen tulevaisuus rp.