RKP julkaisi tänään kokonaisuudessaan vastauksensa hallitustunnustelija Antti Rinteen kysymyksiin. Ruotsalainen eduskuntaryhmä päätti vastauksista maanantaina 29. huhtikuuta.

– RKP:lle keskeisiä kysymyksiä ovat Suomen avoimuus ja kansainvälisyys, maamme kaksikielisyys, yrittäjämyönteisyys,  ihmisten yhdenvertaisuus, tasa-arvo, ilmastonmuutoksen torjuminen ja hyvinvointiyhteiskuntamme kehittäminen kestävän talouden pohjalta, RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson sanoo.

– Lähtökohtana on ollut puolueen poliittiset ohjelmat, sekä arvot. Olen erittäin tyytyväinen vastauksiimme ja siihen työhön jota ryhmä on tehnyt kysymysten parissa, eduskuntaryhmän puheenjohtaja Thomas Blomqvist sanoo.

– On ilmiselvää, että meidän vielä täytyy, näiden vastausten lisäksi, keskustella taloudesta ja talouspolitiikasta. RKP haluaa nähdä menestyksekkään Suomen. Siksi tarvitaan yhteistyöhaluinen ja toimintakykyinen hallitus joka sitoutuu toimimaan kauden loppuun asti, Henriksson painottaa.

Lue RKP:n vastaukset kokonaisuudessaan täällä.