Frida Sigfrids, 23, Porvoosta on valittu RKP-nuorten uudeksi puheenjohtajaksi. Hänet valittiin yksimielisesti liiton vuosikokouksessa Kristiinankaupungissa sunnuntaina.

– RKP-nuoret on edelläkävijä ilmastonmuutoksen vastaisessa työssä, ihmisoikeustyössä ja koulutuskysymyksissä. Me olemme se liike, joka ajaa kestävää taloudenhoitoa jotta nuorilla sukupolvilla on myös mahdollisuus eläkkeisiin ja hyvinvointivaltioon, Sigfrids sanoi linjapuheessaan.

Sigfrids on viimeiset kaksi vuotta toiminut liiton varapuheenjohtajana. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden kandidaatti. Sigfrids on myös EU-vaaliehdokkaana RKP:n listalla.

RKP-nuoret on populististen liikkeiden vastakohta EU-vaaleissa. RKP-nuorten politiikka perustuu siihen että kaikki ihmiset ovat samanarvoisia. Haluan että jatkamme työtämme nuorten, koulutuksen, ilmaston ja toimivien työmarkkinoiden puolesta, Sigfrids sanoo.