Kokoomuksen eduskuntaryhmä järjestäytyi kokouksessaan 11.6.2019. Eduskuntaryhmä valitsi puheenjohtajakseen kansanedustaja Kai Mykkäsen Espoosta.

”Kokoomus on iskussa haastamaan hallitusta vastuuttomuudesta ja tarjoamaan vaihtoehtoja Suomen suunnalle. Kokoomuksella on vaihtoehto hallitusohjelmalle. Meidän Suomessamme ahkeruus on yhteiskunnan kantava voima. Ahkerat opiskelijat, työntekijät ja yrittäjät ansaitsevat palkkion ponnisteluistaan. Se tarkoittaa kevyempää verotusta, mutta se tarkoittaa myös sitä, että uudistamme muita yhteiskunnan rakenteita kannustamaan ahkeruuteen. Näin turvaamme myös hyvinvointiyhteiskunnan tulevaisuuden ja kestävyyden 2030-luvulle”, valittu puheenjohtaja Mykkänen sanoo.

Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi eduskuntaryhmä valitsi Sari Sarkomaan Helsingistä. Toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Jukka Kopra Lappeenrannasta. Kolmanneksi varapuheenjohtajaksi valittiin Anna-Kaisa Ikonen Tampereelta.

Työvaliokuntaan valittiin Sari Multala Vantaalta, Sinuhe Wallinheimo Jyväskylästä ja Matias Marttinen Raumalta.